uwielbiam kalafior w każdej postaci, a przygotowany według tego przepisu musi być pyszny:) na pewno wypróbuję;)
Ja też, choć w naszym domu tylko ja :P. Smacznego! :D
No dobra, ale gdzie miejsce i czas dla czarnuszkę? Wystarczy posypać twardymi nasionami czarnuszki różyczki kalafiora "na końcu"??? Czegoś w tym przepisie brakuje.
"W garnku na oliwie rozgrzewamy przyprawy", czyli też czarnuszkę :>.
Dziś zrobiłam. Takie łatwe i przepyszne!
uwielbiam kalafior w każdej postaci, a przygotowany według tego przepisu musi być pyszny:) na pewno wypróbuję;)
OdpowiedzUsuńJa też, choć w naszym domu tylko ja :P. Smacznego! :D
UsuńNo dobra, ale gdzie miejsce i czas dla czarnuszkę? Wystarczy posypać twardymi nasionami czarnuszki różyczki kalafiora "na końcu"??? Czegoś w tym przepisie brakuje.
OdpowiedzUsuń"W garnku na oliwie rozgrzewamy przyprawy", czyli też czarnuszkę :>.
UsuńDziś zrobiłam. Takie łatwe i przepyszne!
Usuń